Program Penyelidikan Muamalat Wanita Muslimah / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 9 September 2023, telah dilancarkan satu program bertajuk Program Penyelidikan Muamalat Wanita Muslimah yang diadakan di Masjid Kariah Kampung Kundur Hilir, Pedas Negeri Sembilan. Program ini telah dihadiri oleh 57 orang peserta wanita daripada daerah Kota, Lubuk China dan Pedas. Program bermula pada jam 8.30 pagi sehingga 5 petang telah dianjurkan oleh Jabatan Mufti Kerajaan Negeri Sembilan dengan kerjasama Yakin Global Hub dan AR Akademi. Program selama sehari ini disampaikan oleh Ustazah Aishah Rosli dan dirasmikan oleh Ustaz Ahmad Azlan Bin Raihan. Terdapat 3 Modul yang berpandukan kepada Kitab Syarah Matan Umm Al- Barahin (Kitab Aqidah Al-Kubra).