Program Mobile Library (Sesi 2) PTAR Kejuruteraan (Menara 1), Kolej Pengajian Kejuruteraan 19 Januari 2023 / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada 19 Januari 2023 (Rabu) Perpustakaan Tun Abdul Razak Kejuruteraan telah menganjurkan program Mobile Library (Sesi Kedua) di Aras 8, Space4U@ Fakulti Kejuruteraan Mekanikal, Menara 1 Kolej Pengajian Kejuruteraan UiTM Shah Alam.