Program Senamrobik @ Kolej Pengajian Kejuruteraan / Rizana Mohd Radwan - Mohd Radwan, Rizana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Sempena membuka tirai tahun 2023, pada tarikh 18 Januari 2023 (Rabu) telah diadakan satu program berbentuk kecerdasan fizikal iaitu acara Senamrobik anjuran Bahagian Hal Ehwal Akademik (HEA), Kolej Pengajian Kejuruteraan, Universiti Teknologi MARA Shah Alam.