Program Jom Pinjam @ PST / Nor Hafizah Md Hanafiah - Md Hanafiah, Nor Hafizah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Program Jom Pinjam@PST telah dijalankan pada 12 Januari 2023 (Rabu) bertempat di sekitar Ruang Legar PTAR Sains & Teknologi (PST).