Archive Collection: INFO / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Bahan ini berkaitan dengan aktiviti, koleksi dan perkhidmatan Perpustakaan Pusat Pendidikan Persediaan (PPP), Seksyen 17 Shah Alam.