e-Pocket statistik Perpustakaan UiTM 2024 - Mohamad, Nor Azwani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Buku ePocket Statistik Perpustakaan Universiti Teknologi MARA 2024 bertujuan memaparkan ringkasan data Perpustakaan Universiti Teknologi MARA. Ringkasan ini mengandungi data fakta & statistik, jumlah enrolmen pelajar dan staf serta perkhidmatan perpustakaan merangkumi 39 buah Perpustakaan UiTM seluruh Malaysia. Diharapkan penerbitan ini dapat menjadi sumber rujukan yang pantas dan mudah serta memberi manfaat kepada pengurusan perpustakaan dan pihak-pihak berkepentingan dalam bidang kepustakawanan.