Salam kasih / Mohd Samsudin Abdul Hamid - Abdul Hamid, Mohd Samsudin (Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, 2023)
‘Apa Habaq Hangpa?’ merupakan buah fikir yang dizahirkan oleh Profesor Madya Dr. Kay Dora Abd Ghani hasil daripada ‘Cherita ICAN’ yang telah diterbitkan oleh ICAN UiTM Shah Alam. Naskah ini merupakan satu bentuk apresisasi dalam mendokumentasikan penglibatan warga UiTM Cawangan Pulau Pinang bersama masyarakat sekitar dalam memastikan kelangsungan dalam pelbagai aspek termasuk ekonomi dan sosial. Naskah ini merupakan naskah perdana yang diterbitkan dalam meningkatkan pelaporan aktiviti yang dijalankan melalui penulisan berita dan laporan. Dalam pada itu, ianya juga menjaga satu medium terbaru dalam meningkatkan hasil penerbitan melalui tanggungjawab sosial universiti dan bukan sekadar melepaskan batuk di tangga. Ianya juga mampu meningkat semangat warga UiTM Cawangan Pulau Pinang dalam melaksanakan program-program komuniti yang memberikan impak kepada masyarakat setempat untuk jangka masa pendek dan jangka masa panjang. Keterlibatan seluruh warga dalam mereliasasikan impian untuk menjadi pemangkin kepada masyarakat setempat untuk meningkatkan taraf hidup dalam aspek ekonomi dan sosial supaya tidak ketinggalan dan memajukan diri dalam pelbagai bidang.