Projek sistem transit aliran ringan, sistem fasa II / Hasmir Anuar Abdul Aziz - Abdul Aziz, Hasmir Anuar (1997)
Malaysia merupakan sebuah negara yang sedang membangun dengan pesatnya dan kita telah pun dapat melihat kejayaan tersebut setelah terhasilnya kereta dan motor nasional, pembukaan kawasan penempatan baru di pinggir bandar, peningkatan ekonomi dan sebagainya. Kuala Lumpur selaku ibu negara Malaysia telah menjadi sebutan di mata dunia dengan perkembangan ini