Prosedur kerja penyenggaraan bagi kontraktor kelas f di KTMB / Azrul Faiz A.Aziz - A.Aziz, Azrul Faiz (2003)
Latihan amali merupakan satu perkara wajib bagi setiap pelajar Diploma Ukur Bangunan. Pelajar diberi kebebasan untuk memilih bidang yang dikehendaki namun bersesuaian dengan bidang Ukur Bangunan.