Jom kenali emas! / Normaziah Abdul Rahman ... [et al.] - Abdul Rahman, Normaziah; Yusof, Rozianiwati; Hashim, Norhafizah; Mohd Yunus, Sri Yusmawati; Aziz Fadzillah, Nor Azlina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Kebelakangan ini, pelaburan emas telah menjadi satu trend yang semakin popular dan permintaannya semakin meningkat bagi pengguna yang ingin melibatkan diri di dalam dunia pelaburan. Namun begitu, sebelum menceburkan diri dalam pelaburan emas, pengguna perlu mempunyai maklumat dan ilmu pengetahuan mengenai emas yang mencukupi. Antara persoalan yang perlu diambil kira: 1. Apakah itu pelaburan emas ? 2. Apakah jenis-jenis pelaburan emas? 3. Mengapa perlu simpan emas? 4. Apakah itu pelaburan emas ?