Profil alumni usahawan millenia: profil usahawan alumni Universiti Awam Malaysia / UiTM Press - Press, UiTM (UiTM Press, 2023)
Setinggi-tinggi syukur dipanjatkan ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya, buku Prof I Alumni Usahawan Millenia Universiti Awam Malaysia 2022 ini berjaya dihasilkan dan diterbitkan. Penerbitan buku yang dikendalikan di bawah Majlis Alumni Universiti Awam Malaysia ini adalah terjemahan rasa penghargaan kepada semua Alumni yang menceburi bidang keusahawanan atau lebih dekat disebut sebagai usahawan millenia. Dalam usaha membangunkan modal insan yang bercirikan keusahawanan, maka graduan yang dihasilkan pada hari ini haruslah berfokus kepada graduan berkualiti dengan sulaman ciri-ciri yang terserlah dari segi tingkah laku untuk bertindak dalam pelbagai situasi, ke arah kesejahteraan diri, keluarga dan negara.