Sudut penghargaan / Sarah Shazwani Zakaria - Zakaria, Sarah Shazwani (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pengiktirafan & Penghargaan International E-Content Development Competition 2023 (ECONDEV2023) “GOLD AWARD & BEST MOOC AWARD (SCIENCE AND TECHNOLOGY)” - GENERAL VIROLOGY – Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Peringkat Zon Selatan 2023 Anugerah Penarafan Emas Anugerah Kumpulan KIK HIBRID KATEGORI INOVASI P&P Anugerah Pembentang Perempuan Terbaik