Tugas kita adalah untuk mencuba / Syazuani Mohd Shariff - Mohd Shariff, Syazuani (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
“Kehidupan masa lalu laksana tenunan yang bersambung menjadi layar untuk memandu ke masa depan.” – Buya Hamka.