Road map 2023 perancangan strategik UiTM Cawangan Selangor - Awal, Asmah; Abdul Rahman, Ahmad Taufek; Isa, Badrul; Ghazali, Rosmadi; Bakar, Alfina; Alang Idris, Noor Alzura; Muslim, Junaidi; Mohd Jais, Mohd Hamidi; Husin, Zamani Umar; Rajan, Shantakumari; Abdul Kader Jailani, Sri Fatiany; Omar, Mazlifah; et al. (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Selangor, 2023)
RoadMapUCS2023 merupakan rujukan utama dan panduan kepada setiap PTJ dalam merancang strategi dan inisiatif secara sistematik dan bersepadu. Dokumen ini juga memusatkan segala komitmen dan fokus warga UCS bagi menjayakan visi dan misi UiTM untuk mencapai Pelan Strategik UiTM 2025 – Globally Renowned University.