Majlis Hi Tea ramah tamah / Nurul Najihah Nor Mohamed - Nor Mohamed, Nurul Najihah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
31 Julai 2022, Majlis Hi Tea Ramah Tamah telah diadakan di Dewan Tepak, Restoran lkan Bakar Sungai Rembau anjuran NGO IKRAM Kawasan Rembau. Majlis ini telah dihadiri oleh 65 orang yang terdiri daripada Ahli Teras dan Ahli Aktif IKRAM Rembau serta Rabtul Am. Ahli-ahIi Rabtul Am tersebut telah menghadiri pelbagai program yang dianjurkan oleh IKRAM contohnya Program Kesejahteraan Mental dan Spiritual, Jelebu dan Konichiwa Volunteerisme. Salah seorang yang banyak menyokong dan mendokong serta menyertai program seperti Kesejahteraan Mental dan Spiritual dan Suri Fit and Fun adalah Prof. Madya Dr. Masitah Ahmad yang merupakan Prof. Madya di Fakulti Pengurusan Maklumat Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau. Selain itu, terdapatjuga ahli IKRAM yang berpindah ke Negeri Sembilan dan Rabtul Am yang tu rut bersama menjayakan MajIis Hi Tea Ramah Tamah IKRAM Rembau. Apa yang menakjubkan pendaftaran hanyalah seramai 51 orang sahaja namun jumlah yang hadir adalah lebih ramai daripada yang disangka. Syabas dan Tahniah diucapkan kepada penganjur.