Program pemindahan ilmu di antara Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam dan THB Maintenance Sdn. Bhd. / Muhammad Hafeez Osman ... [et al.] - Osman, Muhammad Hafeez; Md. Hasan, Ahmad Syauqi; Ruslan, Amir Khomeiney; Ibrahim, Anas; Osman, Norzurina (Unit Penerbitan FKAPP, 2022)
Pada 22 September 2023, satu program pemindahan ilmu (KTP) telah diadakan di antara Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam dan THB Maintenance Sdn. Bhd. Matlamat bengkel adalah untuk berkongsi dengan pihak industri berkenaan alat dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk menjalankan kajian perataan yang tepat menggunakan auto-level. Sesi pertama bengkel dimulakan dengan ucapan aluan oleh Dr. Hj. Anas Bin Ibrahim selaku Ketua Pusat Pengajian. Sesi yang seterusnya yang dikendalikan oleh En. Muhammad Hafeez Bin Osman di mana ia dimulakan dengan pengenalan kepada ukur aras dan penggunaannya di dalam kerja ukur aras. Ini termasuk dengan gambaran umum mengenai fungsifungsi di alat auto-level. Ia disambung kemudiannya dengan sesi demonstrasi cara menggunakan auto-level. Sesi ini merangkumi modul seperti menetapkan instrumen, mengambil bacaan, dan merekod data.