'Mini Exhibition FYP EC221' program terbaik akademik / Ts. Dr. Mohd Samsudin Abdul Hamid ... [et al.] - Abdul Hamid, Mohd Samsudin; Albar, Aniza; Wan Salim, Wan Safizah; Akbar, Nor Azliza; Azizan, Nur Shafieza; Imran, Nik Farhanim; Jamaludin, Amril Hadri (Unit Penerbitan FKAPP, 2022)
Pada 2 Julai 2022, Unit Projek Tahun Akhir, Pengajian Kejuruteraan Awam, Kolej Pengajian Kejuruteraan telah menganjurkan 'Mini Exhibition FYP EC221' yang melibat 236 pelajar semester 8. Program ini dianjurkan bagi menilai projek akhir pelajar dan dinilai oleh panel akademik dan panel industri. Program ini telah berlangsung selama 4 jam dan pelajar-pelajar yang cemerlang telah diberikan penghargaan melalui 3 kategori iaitu 'Best Poster', 'Best Presenter' dan 'Best Personality'. Program ini juga telah dirasmikan oleh Dr. Hj Anas Ibrahim, Ketua Pusat Pengajian Kejuruteraan Awam. Dalam pada ini program ini juga telah melibat seramai 42 orang panel industri dari pelbagai latarbelakang iaitu kontraktor, perunding, agensi kerajaan, dan institusi pengajian tinggi. Dalam pada itu, terdapat juga 7 orang alumni program EC221 telah hadir sebagai panel industri pada program ini.