Lawatan penanda aras ACIS Zon Selatan 2022 / Suhaila Sharil and Siti Aishah Sokhibul Fadil - Sharil, Suhaila; Sokhibul Fadil, Siti Aishah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Kuala Pilah 31 Mei 2022, Satu Program Lawatan Penanda Aras ACIS Zon Selatan telah diadakan di UiTM Kuala Pilah dengan dihadiri oleh delegasi pensyarah Akademi Pengajian Islam Kontemporari UiTM Cawangan Melaka. Seramai 31 orang pensyarah terlibat daripada kedua-dua UiTM Cawangan tersebut. Lawatan dimulakan dengan ucapan aluan oleh Pengerusi Majlis iaitu Dr. Muhammad Firdaus bin Abdul Manaf dan diikuti dengan bacaan doa oleh Dr. Mohd Kamel Mat Salleh.