Majlis menandatangani memorandum perjanjian (MoA) bagi penyelidikan bersama antara UiTM Cawangan Kelantan dan Universitas Ahmad Dahlan (UAD), Indonesia / Roziani Mat Nashir@Mohd Nasir - Mat Nashir@Mohd Nasir, Roziani (2023)
MACHANG, 23 Oktober – Kolej Pengajian Seni Kreatif dengan kerjasama Department of International Affairs (DIA), UiTM Cawangan Kelantan telah berjaya mengadakan Majlis Menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) antara UiTM Cawangan Kelantan dan Universitas Ahmad Dahlan (UAD), Indonesia secara maya melalui platform Zoom Meeting dan juga YouTube Channel UiTM Cawangan Kelantan secara langsung pada 02 Oktober 2023. Dengan termeterainya perjanjian ini, kolaborasi antarabangsa antara UiTM Cawangan Kelantan dan Universitas Ahmad Dahlan (UAD), Indonesia dapat diperkukuhkan.