Memorandum of agreement (MoA) signing ceremony between Universitas Muslim Nusantara Al-Washliyah (UMN AW), Indonesia and Universiti Teknologi MARA (UiTM), Malaysia / Mariam Setapa - Setapa, Mariam (2023)
MACHANG, 16 Oktober - Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP) dengan kerjasama Office of International Affairs, UiTM Cawangan Kelantan telah berjaya mengadakan Majlis Menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) antara Universitas Muslim Nusantara Al-Washliyah (UMN AW), Indonesia dan Universiti Teknologi MARA (UiTM), Malaysia secara maya melalui platform YouTube Channel UiTM Cawangan Kelantan. Majlis ini adalah satu lagi kejayaan yang diperoleh kedua-dua pihak dalam merealisasikan hubungan erat antara institusi ini.