Webinar pelajar antarabangsa 2021 / Suhaila Sharil - Sharil, Suhaila (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Rembau 19 Disember 2021. Kursus Khidmat Masyarakat II (HPD233) UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau dengan kerjasama Jawatankuasa Wanita IKRAM Negeri Sembilan, Yayasan Bunga Raya, Briged Sukarelawan dan juga Jabatan Kebajikan Masyarakat telah melaksanakan satu program Webinar Pelajar Antarabangsa 2021 secara maya pada 19hb Disember lepas. Program yang berlangsung pada pukul 10.00 pagi hingga 12.00 tengah hari ini mendapat sentuhan daripada En Wan Muhammad Wan Ibrahim Pengurus Jabatan Pengurusan Daie dan Sukarelawan, Hidayah Center Foundation, dan Puan Norhidayah bt Mohd Rosely, Peguam Syarie Firma Tetuan Aimi dan Najwa Associates. Terdapat lebih 82 orang peserta yang menyertai Wwebinar ini terdiri daripada pelajar UiTM Rembau, orang awam serta peserta daripada luar negara iaitu daripada Hong Kong.