Latihan industri membuka minda pelajar / Noor Radhwa Marwan - Marwan, Noor Radhwan (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Johor Bahru pada 9 Ogos 2021 bermulanya latihan industri di syarikat Amici sebagai pelajar daripada jurusan Pengurusan Halal. Ia merupakan pengalaman yang berharga apabila dapat bekerja di dalam industri secara bersemuka di musim pandemik ketika ini. Saya adalah seorang pelajar UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Kuala Pilah. Namun memilih untuk bekerja di tempat kelahiran sendiri iaitu Johor. Kos pengangkutan untuk ke Amici agak tinggi tetapi masih berdaya untuk meneruskan latihan industri sehingga selesai.