Generasi muda mendepani cabaran COVID-19 / Mohd Hidayat Mahadi - Mahadi, Mohd Hidayat (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Sekretariat Solidariti Rakyat (SSR) baru-bari ini telah menggemparkan negara dengan penganjuran satu perhimpunan yang dikatakan bertujuan menyatakan solidariti mereka terhadap mangsa wabak Coronavirus (COVID-19). Namun, pihak penguasa Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah mengambil tindakan dengan mengenakan kompaun terhadap semua peserta yang terlibat berjumlah 31 orang, dengan jumlah denda sebanyak RM 2000 setiap seorang. Pihak polis menyatakan bahawa tindakan yang diambil adalah termaktub di bawah tiga akta iaitu Seksyen 9 s Akta Perhimpunan Aman, Seksyen 21A Akta Pengawalan a dan Pencegahan Penyakit Berjangkit 1985, serta Peraturan 10 Peraturan-peraturan Pengawalan dan Pencegahan dan Penyakit Berjangkit.