Istiadat pemasyhuran Pro-Canselor Universiti Teknologi MARA Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin - Md Zain, Nurul Afnieza; Ahmad Saipiuddin, Aida (Jabatan Komunikasi UiTM, 2022)
Duli Yang Maha Mulia Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin merupakan permaisuri kepada Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj. Baginda telah ditabalkan sebagai Tengku Permaisuri Selangor pada 8 September 2016 di Istana Alam Shah, Klang.