Teks ucapan aluan majlis penutup konvensyen KIK peringkat UiTM - Jantan, Azizi (2023)
Saya juga ingin mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua kumpulan yang bertanding pada konvensyen KIK UiTM 2023 kali ini. Bagi kumpulan yang bakal meraih anugerah, jadikanlah pencapaian itu satu inspirasi untuk terus menjana idea-idea kreatif selepas ini bagi meningkatkan lagi prestasi jabatan masing-masing. Kepada yang tidak berjaya, ia bukan satu pengakhiran, teruskan berusaha menambahbaik projek yang diusahakan dan jangan tamatkan riwayat projek tersebut. Kuatkan semangat dan teruskan berusaha sehingga berjaya. Segala usaha murni ini berpaksikan satu tujuan iaitu bagi memenuhi hasrat UiTM mencapai Globally Respected 2024 dan seterusnya Universiti Terkemuka 2025.