nEO.V-Track : Sistem Pengurusan Maklumat kenderaan di dalam kampus - Bharum, Mohd Faiezal; Mohd Shahari, Mimi Hasliah; Abdol Wahap, Zarina; Mohd Yusof, Mazidah; Yusuf, Basyirah; Abu Bakar, Mohammad Ashraf; Sarifdin, Mohd Saiful Nizam; Tusiran, Mohd Khirul Izam; Mustajab, Mohd Farok; Abdullah, Asri (2023)
Proses pencarian maklumat kenderaan di lapangan mengambil masa yang lama. Menyediakan pangkalan data menyimpan maklumat pemilik kenderaan.