Menambahbaik sistem rekod keluar masuk kampus - Mohamad, Siti Aishah; Abd Karim, Muhamad Faizal; Azer, Eily; Abd. Aziz, Mohd Norafizal; Zainal, Mohd Azim; Abdul Talib, Mat Huzaini; Abd Halim, Mohamad Fadilah (2023)
Kesukaran memohon keluar dan masuk - Peraturan keluar masuk kolej (HEP), urusan pendaftaran keluar masuk kampus di PB.