Proses carian dokumen mengambil masa yang lama - Johari, Helmi Shahrul; Abu Hassan, Mohamad Zurairi; Yusof, Nor Hayati; Kahfi, Haidir; Redzwan, Mohamad Zulhelmi; Md Sharif, Saiful Effendy; Ishak, Abdul Majid; Hadi, Emilia; Abdullah, Raihanah; Mohd Nasir, Siti Nafisah (2023)
Proses carian dokumen mengambil masa yang lama. Proses carian dokumen dilakukan secara manual. Pihak pengurusan Jabatan Infostruktur juga meminta ahli kumpulan untuk mencari penyelesaian berkenaan masalah ini.