Hubungan manāhij rabbanīyyah dalam dakwah dengan kredibiliti komunikator Islam media baharu / Muhammad Taufik Md Sharipp - Md Sharipp, Muhammad Taufik (2018)
Gelombang komunikasi media baharu yang semakin deras mutakhir ini membuka ruang untuk menyampaikan mesej komunikasi Islam melalui media baharu. Demi mewujudkan komunikasi Islam yang berkesan, komunikator Islam seharusnya kembali kepada asas penyampaian maklumat yang disebut manāhij rabbanīyyah.