Transkrip wawancara bersama Hamidah Binti Abdul Rahman pengusaha kuih pulut lepa / Muhamad Hilmi Zainuddin Che Razak and Wan Muhamad Hafidzul Hafidz Wan Abd Rawi - Che Razak, Muhamad Hilmi Zainuddin; Wan Abd Rawi, Wan Muhamad Hafidzul Hafidz (Perpustakaan Tengku Anis, 2018)
Temubual yang dijalankan antara Hamidah Binti Abdul Rahman bersama Muhamad Hilmi Zainuddin Bin Che Razak mengenai sejarah kuih pulut lepa, cara pembuatan, dan pengalaman Pn. Hamidah berkenaan Kuih Pulut Lepa yang merupakan kuih tradisional Negeri Kelantan. Transkrip temubual ini dijalankan di hadapan rumah Pn. Hamidah Binti Abdul Rahman sendiri di Kampung Kubang Tume, Pengkalan Chepa, Kelantan. Pada 16 November 2017 bermula pada jam 2.30 petang hingga jam 4.00 petang. Pn. Hamidah atau lebih dikenali sebagai Che Dah merupakan seorang tokoh pembuatan Kuih tradisional yang dikenali di Pasar Siti Khadijah. Beliau juga menjual kuih kepada peniaga-peniaga di Pasar Siti Khadijah. Temubual ini menumpukan kepada biodata Che Dah dan pengalaman beliau sebagai peniaga kuih tradisional di Pasar Siti Khadijah dan juga mengenai cara pembuatan kuih pulut lepa. Temubual ini juga menumpukan kepada keunikan kuih pulut lepa yang dibuat oleh Pn. Hamidah.