Lawatan ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2019 (KLIBF 2019) / Nadiah Yahyauddin - Yahyauddin, Nadiah (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2019)
Pada 29 Mac 2019, dua wakil APB UiTM Negeri Sembilan Cawangan Rembau telah menyertai kumpulan staf Perpustakaan Tun Abdul Razak Rembau untuk menghadiri Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2019 (KLIBF2019) di Pusat Dagangan Dunia Putra atau PWTC. Kunjungan ke pesta buku tersohor ini adalah untuk memilih buku-buku akademik dan bukan akademik khusus untuk dipilih dan dilanggan oleh pihak PTAR UiTM Cawangan Rembau. Pemilihan buku dibuat oleh dua wakil APB UiTM N.S Cawangan Rembau, Cik Nadiah binti Yahyauddin dan Dr Siang Lay Choo untuk menambah bukubuku yang spesifik kepada Bahasa Inggeris, Mandarin dan Bahasa Arab. Lawatan ini juga diiringi oleh beberapa staf dari pihak penganjur KLIBF 2019.