Transkrip wawancara bersama Dato' Abdul Malek bin Dato' Dr Haji Mohamed mantan Naib Presiden Bahagian Jualan, Selangor Telekom Malaysia 2004-2007 / Nurarif Hilmi Muse and Wan Muhammad Zulaili Wan Mat - Muse, Nurarif Hilmi; Wan Mat, Wan Muhammad Zulaili (Perpustakaan Tengku Anis, 2015)
Wawancara ini mengandungi temubual bersama Dato' Abdul Malek Bin Dato Dr.Haji Mohamed mengenai kerjaya beliau sepanjang berkhidmat di Telekom Malaysia dari tahun 1977 sehingga 2007. Transkrip temubual ini dijalankan di rumah Dato' Abdul Malek Bin Dato' Dr. Haji Mohamed pada hari Jumaat bertarikh 15 May 2015 dan bermula pada pukul 9.00 malam. Beliau merupakan tokoh yang berkhidmat dengan komited dari awal pembabitan beliau di Telekom Malaysia sebagai Penolong Pengawal Telekom sehingga menjawat jawatan sebagai Naib Presiden Telekom Malaysia(Jualan, Selangor) pada tahun 2004 sehingga 2007. Temubual ini merangkumi pengalaman beliau sepanjang berkhidmat di Telekom Malaysia baik di dalam negara mahu pun di luar negara.