Transkrip wawancara bersama Mustapha Kamal bin Mohd Daud pelakon / Nur Fatein Nabilla Kamal and Najihah Adibah Mohd Sharif - Kamal, Nur Fatein Nabilla; Mohd Sharif, Najihah Adibah (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Transkip ini mengandungi temubual bersama En.Mustapha Kamal bin Daud atau lebih dikenali sebagai Mustapha Kamal. Beliau sangat terkenal dalam bidang seni lakonan. Transkrip temubual ini dijalankan di rumah beliau sendiri di Taman Bukit Indah, Ampang, Kuala Lumpur. Transkrip temubual ini juga bermula pada jam 12:30 tengah hari pada 10 April 2014. Beliau merupakan salah seorang penggiat seni tanah air yang terkenal di Malaysia. Beliau telah menceburi dalam bidang lakonan sejak umur beliau belasan tahun hinggalah ke hari ini. Transkrip ini menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang serta pengalaman beliau sepanjang penglibatan dalam bidang seni. Temubual ini menumpukan tentang pengalaman beliau sepanjang menjadi anak seni.