Dari Tapah ke Seremban sinergi baharu buat Jabatan Undang-Undang / Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
UiTM Tapah, Perak, Satu perjalanan berdurasi 3 jam dan 30 minit menjadi sangat bermakna apabilapihak Jabatan Undang-Undang (JUU) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah berjaya melaksanakanprogram Lawatan Penanda Aras dan Jalinan Kerjasama bersama pihak Jabatan Undang-Undang (JUU)UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban. Seawal jam 7.30 pagi pada 18 Julai 2023 yang lalu,4 orang pensyarah JUU Kampus Tapah telah bertolak ke UiTM Kampus Seremban untuk membuatperbincangan dan sinergi bersama dengan 8 orang pensyarah JUU Kampus Seremban. Program bermulasekitar jam 11 pagi dan tamat sekitar jam 3 petang