Transkrip wawancara bersama Shafie bin Husin: sejarah dan tokoh Kampung Lundang / Nur Farida Sabiha Izani and Siti Fathehah Abdullah - Izani, Nur Farida Sabiha; Abdullah, Siti Fathehah (Perpustakaan Tengku Anis, 2016)
Temubual ini adalah antara tokoh yang bernama Shafie bin Husin dan pelajar yang bernama Siti Fathehah binti Abdullah dan Nur Farida Sabina binti Izani. Transkrip ini mengandungi temubual bersama tokoh mengenai sejarah dan tokoh kampung Lundang dari segi tradisional dan moden. Temubual ini khususnya untuk merungkai cerita rakyat negeri Kelantan yang sudah lama terkubur dan untuk mengetahui dengan lebih terperinci mengenai sejarah dan tokoh kampung Lundang. Melalui temubual ini dapatlah kita berkongsi sedikit sebanyak tentang pengalaman beliau sebagai penulis buku tentang sejarah dan tokoh kampung Lundang.