Transkrip temubual bersama: Encik Muhammad Razif b. Salleh mengenai penglibatan beliau dalam sukan basikal di Segamat, Johor Darul Takzim / Nur Natasha Mohd Najib and Nurul Nadiah Yusman - Mohd Najib, Nur Natasha; Yusman, Nurul Nadiah (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2015)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama Encik Muhammad Razif b Salleh mengenai kerjaya beliau dalam bidang sukan motocross yang sudah melebihi 13 tahun berkecimpung dalam bidang ini. Transkrip temubual ini dijalankan di salah sebuah restoran di Segamat bermula jam 2.00 petang dan pada 22 Jun 2015 bermula jam 10.00 pagi. Transkrip ini menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang beliau serta pengalaman beliau sepanjang penglibatan beliau di dalam bidang sukan basikal. Beliau turut menceritakan bagaimana beliau boleh berkecimpung dalam bidang sukan basikal ini dan beliau juga menceritakan tentang kejayaan yang telah beliau capai dalam bidang sukan basikal