Temubual sejarah lisan mengenai: sejarah Kampung Gudang Garam Segamat Johor bersama Tuan Haji Mohd Seth Mohd Yusof / Farah Nur Izzaty Zaidi and Nor Farah Hanim Ahmad Farhiz - Zaidi, Farah Nur Izzaty; Ahmad Farhiz, Nor Farah Hanim (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2018)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama Encik Haji Seth Bin Haji Muhammad Yusof mengenai sejarah Kampung Gudang Garam dan sedikit sebanyak maklumat mengenai diri dan keluarga Encik Haji Seth sebagai penduduk asal Kampung Gudang Garam. Transkrip temubual ini dijalankan di sebuah Masjid Kampung Gudang Garam. Disamping itu, transkrip ini juga menyentuh serba sedikit tentang latar belakang beliau sebagai anak jati Kampung Gudang Garam, malahan dari segi sejarah yang berkisar disini juga turut disentuh dan ternyata sejarah di Kampung Gudang Garam ini banyak yang menarik dengan pelbagai aktiviti yang dijalankan.