Bengkel CHM271 with mentors 4.0: memperkasakan ilmu fizikal kimia menggunakan pendekatan teknik Mentor-Mentee/ Norsakina Zurina Zulkifli ... [et al.] - Zulkifli, Norsakina Zurina; Yaafar, Mohd Rabani; Mohamad Tarmizi, Siti Norhayati; Abdul Aziz, Rosmawati; Che Mat, Ahmad Nazeer; Mohamed, Siti Mazleena; Taib, Nurul Izza; Ali, Rosliza; Mohmad Tahiruddin, Nordiana Suhada; Abdul Karim, Umi Kalsum; Ahmad Tajudin, Mohamad Hafiz (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
TAPAH, 8 Julai 2023 – Minggu lalu telah berlangsungnya Bengkel “CHM271 WITH MENTORS 4.0” yangdiadakan pada 8 Julai 2023 di Dewan Kuliah 150A dan 200A di UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah.Bengkel ini diadakan khusus untuk pelajar-pelajar yang mengambil subjek CHM271 untuk semester Mac-Ogos 2023.