Transkrip temubual bersama tokoh ketenteraan Encik Abdul Malik bin Hashim mengenai: pengalaman beliau sebagai anggota tentera / Mohamad Amirul Syah Mohd Kasim and Muhammad Khalid Nor Hisham - Mohd Kasim, Mohamad Amirul Syah; Nor Hisham, Muhammad Khalid (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2015)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama Encik Abdul Malik bin Hashim mengenai pengalaman beliau sebagai anggota tentera. Beliau merupakan tokoh ketenteraan di Kampung Tebing Tinggi. Saya, Mohamad Amirul Syah bin Mohd Kasim serta Muhammad Khalid bin Nor Hisham telah menemubual beliau di Pejabat Perladangan AMH Enterprise di Kampung Tebing Tinggi, Johor pada hari Sabtu bersamaan 13 Jun 2015 pada jam dua petang dan berakhir pada jam empat sepuluh petang. Encik Abdul Malik Hashim merupakan bekas tentera yang mempunyai pengalaman melebihi dua puluh tahun dalam bidang ketenteraan, serta pernah berkhidmat dalam bidang logistik selama 6 tahun.