Transkrip wawancara bersama Dato' Ibrahim Ali mantan Ahli Parlimen Pasir Mas merangkap Presiden Perkasa / Naziella Che Muhamad and Nor Azlinah Misbah - Che Muhamad, Naziella; Misbah, Nor Azlinah (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Temubual ini adalah antara kami dengan Dato' Ibrahim Ali iaitu Mantan ahli parlimen Pasir mas yang kini merangkap presiden Perkasa. Wawancara ini dijalankan di pejabat beliau yang beralamat di pejabat gagasan pribumi Perkasa Kuala Lumpur. Sesi wawancara bersama Dato' Ibrahim Ali ini telah dijalankan pada hari rabu, 16 April 2014 pada pukul 12.28 tengahari. Temubual ini berkisar tentang latar belakang Dato' Ibrahim Ali dan pengalaman beliau yang diperolehi semasa menjadi ahli parlimen. Selain itu juga, pelbagai pengalaman yang diperolehi beliau ketika melibatkan diri dalam dunia politik. Ketika temuramah ini berlangsung, kami dapat mengetahui serba sedikit tentang perkembangan politik dan juga gagasan Perkasa dari masa ke semasa. Disamping itu juga temuramah ini dapat memberi sedikit sebanyak gambaran tentang perjuangan beliau untuk merperjuangkan pribumi terutamanya membela hak rakyat melayu dari di tindas oleh orang luar.