UiTM Cawangan Perak sambut baik usaha Kerajaan Negeri Perak meningkatkan kesedaran Single-use Plastic/ Irwan Mohammad Ali - Mohammad Ali, Irwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
IPOH, 21 Jun 2023– Suatu sesi perbincangan bersama YB Teh Kok Lim, Pengerusi Jawatankuasa Sains,Alam Sekitar dan Teknologi Hijau Negeri Perak telah diadakan di pejabat rasmi beliau.