Tahniah kepada penerima geran ITRG bernilai RM23,000/ Unit Komunikasi Korporat - UiTM Cawangan Perak, Unit Komunikasi Korporat (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2021)
SERI ISKANDAR : Tahniah diucapkan kepada Sr Dr Irwan Mohammad Ali – Ketua, Sr. Dr. Mohd Fadzil MatYasin, Sr Dr Wan Samsul Zamani Wan Hamdan, Sr Nor Amin Mohd Radzuan, Ts Sr Mohd Asrul Hassindiatas penerimaan Islamic Tourism Research Grant (ITRG) bernilai RM23,000 dari Islamic Tourism Centre,Ministry of Tourism, Art & Culture Malaysia