Program bersama Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd CEO@Faculty Programme @UiTM Perak Kampus Tapah / Irwan Mohammad Ali - Mohammad Ali, Irwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
TAPAH, 16 Jun 2023 – Siri jelajah Zon Utara Al-Ikhsan Sports Sdn Bhd (CEO@FACULTY PROGRAMME) kini telah tiba di ZonUtara. Destinasi terakhir bagi zon ini adalah UiTM Cawangan Perak (Kampus Tapah). Program ini telah disertai oleh paramahasiswa dan mahasiswi UiTM Cawangan Perak (Kampus Tapah).