Transkrip wawancara bersama Dali Omar lagenda bola sepak Malaysia / Muhammad Ammar Mohd Noor and Muhamad Nazifi Izhan Zulbakia - Mohd Noor, Muhammad Ammar; Zulbakia, Muhamad Nazifi Izhan (Perpustakaan Tengku Anis, 2015)
Temubual ini adalah antara tokoh pilihan iaitu Dali Bin Omar dan pelajar sebagai penemuramah, Muhammad Ammar Bin Mohd Noor dan Muhammad Nazifi Izhan Bin Zulbakia. Sesi temubual ini berlangsung di rumah beliau, Binjai. Pada tanggal 3 Mei 2015 dan jam 1.00 tengahari, sesi temubual tersebut berlangsung dan ia berakhir pada 3.00 tengahari. Perkara-perkara yang diajukan kepada tokoh pilihan ialah berkenaan dengan latar belakang, perkembangan kerjaya beliau secara umum, pengalaman di bidang bola sepak, dan berkenaan dengan peniktirafan beliau sebagai lagenda bola sepak kelantan. Secara tuntasnya, beliau banyak memberi input dan output terhadap kepada penemuramah tentang dunia bola sepak sekarang dan keadaan bola sepak global.