Transkrip wawancara bersama Encik Mohd Asri bin Mokhtar usahawan budu cap Pati Bilis Sejati / Mohamad Nabil Abdul Halim and Muhaini Abdul Karim - Abdul Halim, Mohamad Nabil; Abdul Karim, Muhaini (Perpustakaan Tengku Anis, 2015)
Temubual ini adalah antara pelajar, Mohamad Nabil Bin Abdul Halim dan Muhaini Binti Abdul Karim bersama tokoh perniagaan budu cap Pati Bilis Sejati, Encik Mohd Asri Bin Mokhtar di kediaman tokoh yang bertempat di Kampung Banggol Pauh, Bachok pada 3 Mei 2015. Temubual bersama tokoh ini adalah berkenaan dengan kisah hidup tokoh sebelum dan selepas menceburi bidang perniagaan budu. Antara topik-topik yang dibincangkan adalah berkenaan dengan latarbelakang tokoh dan keluarga, pendidikan tokoh dan keluarga, pengalaman pekerjaan, kisah pertemuan tokoh dan isteri, proses pembuatan budu, khasiat budu, serta strategi perniagaan yang dijalankan oleh Encik Mohd Asri dalam perniagaan budu beliau.