Transkrip wawancara bersama Mohamad bin Awang usahawan / Fatin Nabila Zabidi and Nurhidayah Ahmad Dzarawi - Zabidi, Fatin Nabila; Ahmad Dzarawi, Nurhidayah (Perpustakaan Tengku Anis, 2015)
Dokumentasi oral ini merupakan dokumentasi berkaitan hasil wawancara bersama seorang tokoh perniagaan yang terkenal di Kelantan iaitu Encik Mohamad b. Awang. Penemuramah yang terlibat dalam sesi wawancara dan dokumentasi oral adalah terdiri daripada dua orang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) Kelantan iaitu Fatin Nabila binti Zabidi dan Nurhidayah binti Ahmad Dzarawi. Sesi wawancara ini dijalankan di rumah tokoh selama dua jam. Tokoh diwawancara tentang kejayaan tokoh tersebut dalam membuka dan menjayakan perniagaan beliau. Perniagaan beliau adalah perniagaan chalet yang dibuka untuk tujuan pelancongan di kawasan Bachok, Kelantan. Isi kandungan wawancara ini juga melibatkan soalan-soalan yang berkaitan dengan perjalanan karier tokoh sebagai seorang usahawan dan bagaimana beliau membuka dan menjayakan perniagaan beliau sehingga sekarang. Semua kenangan pahit dan manis yang dilalui oleh tokoh selama menguruskan perniagaan beliau juga ada diceritakan di dalam transkrip ini. Dokumentasi oral ini juga terdiri daripada log wawancara yang digunakan sebagai panduan soalan ditujukan kepada tokoh tersebut. Selain daripada itu, diari kajian juga ditulis sebagai panduan kepada pembaca transkrip ini.