Mempercepatkan penyediaan statistik penggunaan PC di pusat IT - Jantan, Azizi; Jaafar, Ahmad Faizar; Sulaiman, Muhd Azmir; Yahaya, Mohd Yazid; Mohd Radwan, Rizana; Mohamad, Rosli; Zainal Abidin, Mohd Zaidan; Mohd Salleh, Abdul Hamid (2008)
Setiap 10 haribulan, Pusat IT perlu menyediakan statistik mengenai penggunaan PC di Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) untuk dikemukankan kepada pihak pengurusan bagi pengukuran dan prestasi jabatan.