Self charging machine in library - Jantan, Azizi; Jaafar, Ahmad Faizar; Sulaiman, Muhamad Azmir; Mohamad, Rosli; Yahaya, Mohd Yazid; Mohd Salleh, Abdul Hamid; Nazri Jaafar, Ahmad; Mohd Radwan, Rizana; Kosnan, Ja'amayah (2009)
Dari segi kreativiti inovasi yang dihasilkan adalah adaptasi dari mesin pinjaman buku yang sedia ada dan telah dibuat banyak penambahbaikan dan pengubahsuaian dari sedia ada.