Bicara khas bersama peguam webinar harta sepencarian dan faraid / Muhamad Ikhwan Mohd Zain - Mohd Zain, Muhamad Ikhwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Tapah, Perak – Melihat kepada rentetan kontroversi kisah perjuangan balu Allahyarham seorang selebritiMalaysia yang menuntut hak faraid selepas kematian suaminya, ini merupakan salah satu contoh kisahbenar yang banyak berlaku dalam kalangan masyarakat di Malaysia. Situasi ini membuktikan masihramai yang kurang memahami erti sebenar disebalik isu harta sepencarian dan faraid.