Transkrip wawancara bersama Encik Naim bin Marjani Kuda Kepang Sinar Warisan / Nurul Fetri Khamis and Noor Azmah Mohamed Ali - Khamis, Nurul Fetri; Mohamed Ali, Noor Azmah (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Transkrip ini mengandungi temubual bersama Encik Naim Marjani mengenai kerjaya beliau dalam bidang kuda kepang. Transkrip temubual ini dijalankan di ruang tamu rumah beliau di Kampung Sungai Nibong Semerah,Batu Pahat, Johor pada 12 April 2014 bermula pada pukul 1.00 pagi sehingga jam 2.30 pagi. Beliau merupakan salah seorang tokoh kuda kepang yang masih aktif sehingga sekarang di Johor Bharu dan beliau adalah antara 3 kumpulan terbaik di Johor yang mana sentiasa mendapat tumpuan yang mana melibatkan kuda kepang. Beliau juga menubuhkan kumpulan yang dipanggil Kumpulan Kuda Kepang Sinar Warisan. Transkrip ini menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang mengenai kuda kepang, tarian kuda kepang, pencapaian tokoh dan yang terakhir adalah pendapat dan pandangan beliau mengenai kuda kepang. Secaranya amnya, beliau sangat terkenal di Johar sekiranya berbicara mengenai kuda kepang. Disamping itu juga, beliau turut memberikan serba sedikit pendapatnya bagi memperkasakan bidang kuda kepang ini daripada terus pupus ditelan zaman, terutamanya di Malaysia.